Symposium Sportief Ondernemen

23 februari 2018

Op dinsdag 20 februari kregen CIOS studenten uit het vierde leerjaar, MBO+2 en de studenten van het keuzevak ondernemerschap het symposium Sportief Ondernemen aangeboden. Het doel van dit symposium is om studenten kennis te laten maken met het ondernemerschap in de sportbranche.

Hans Bouscholte fungeerde dit jaar als keynote spreker. Hij is een internationaal bekende zeiler. Tijdens zijn professionele zeilcarrière behaalde hij twee wereldtitels, vier Europese titels en werd zeven keer Frans kampioen. Hij gaf een inspirerende presentatie over zijn sportcarrière waarbij hij vanuit zijn geloof in zichzelf het tot een van de topzeilers van de wereld heeft geschopt.

Naast de presentatie door Hans Bouscholte waren er een zestal workshops over vitaliteit, voeding, beleving en TED-talks met als onderwerp ‘’the Golden Circle”. De workshops werden veelal door oud-CIOS studenten gegeven. Het was een succesvol symposium waarbij studenten geïnspireerd raakten door en konden leren van succesvolle sportondernemers.

Omhoog