CIOS Zuidwest-Nederland - Stage - BPV - Boksen

Stage (BPV / IBPV)

(Internationale) Beroeps Praktijk Vorming

De stage of Beroeps Praktijk Vorming (BPV) is een groot onderdeel van je opleiding. Het leren in de praktijk heeft een belangrijke meerwaarde voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor sta je sterker om na je opleiding aan de slag te gaan bij een organisatie of bedrijf. En je hebt profijt van je stage wanneer je na het CIOS doorstudeert.

Het CIOS is verantwoordelijk voor het plaatsen van de student op een stageadres en dit gebeurt aan de hand van de behoefte en wensen van de student en het stagebedrijf. Een aantal profielen is afhankelijk van de keuzes van de overheid of andere externe organisaties en het CIOS kan hierdoor niet garanderen dat de stage altijd in de gewenste context zal plaatsvinden. Voor de kortere stage kan je zelf een stageadres aanbrengen, maar het bedrijf of organisatie moet dan officieel erkend zijn als leerbedrijf. Hiervoor kun je kijken op stagemarkt.nl.

Internationale stage

Het leren in de praktijk heeft een belangrijke meerwaarde voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor sta je sterker om na je opleiding aan de slag te gaan bij een organisatie of bedrijf. En je hebt profijt van je stage wanneer je na het CIOS doorstudeert. Bij CIOS Zuidwest-Nederland heb je zelfs de mogelijkheid om stage in het buitenland te lopen. Wij werken samen met stageorganisaties in verschillende landen: onder andere in Amerika, Spanje, Turkije, Griekenland, Litouwen en Ethiopië. Ook kun je zelf op zoek naar een buitenlandse stageplaats.

Meer informatie over stage lopen in het buitenland

Omhoog