CIOS Zuidwest-Nederland - Samenwerken en ondersteuning - outdoor

Samenwerken en ondersteuning

Om aansluiting te houden met het werkveld, werken we samen met diverse bonden. Onze cursussen (keuzedelen) voldoen aan de eisen en standaarden van de bonden. Om de kwaliteit te waarborgen hebben we goedkeuring van de branchevereniging en accrediteert de bond. Door deze driehoeksverhouding zijn we in staat onze studenten op te leiden volgens de nieuwste trends. Of op zoek naar ondersteuning bij de organisatie en uitvoering van uw evenement of activiteit op het gebied van sport en bewegen? 

Dan ben je bij het CIOS Zuidwest-Nederland aan het juiste adres! Wij leiden jonge talenten op voor het sportwerkveld en voor organisaties en scholen (basis - en middelbaar onderwijs) die ondersteuning zoeken bij het organiseren van sportlessen, sport-, beweeg en spelactiviteiten, sportdagen en sportkampen.

Projectenbureau

Het projectenbureau is het aanspreekpunt voor organisaties en scholen (basis - en middelbaar onderwijs) die ondersteuning zoeken bij het organiseren van sportlessen, sport-, beweeg en spelactiviteiten, sportdagen en sportkampen. De locaties Goes en Dordrecht beschikken over een projectenbureau. Bent u op zoek naar ondersteuning bij de organisatie en uitvoering van uw evenement of activiteit op het gebied van sport en bewegen? Dan bent u bij het projectenbureau aan het juiste adres!

Bekijk de mogelijkheden

Omhoog