CIOS Zuidwest-Nederland - Eerste hulp bij studiekeuze - IJshockey

Eerste hulp bij studiekeuze

Welke opleiding ga jij volgen?

Een juiste mbo-opleiding kiezen is al lastig genoeg. CIOS Zuidwest-Nederland helpt je graag met het maken van deze keuze. Daarom staan we op beurzen, houden we open dagen, voorlichtingsavonden en meeloopdagen. Maar je mag ons ook gewoon bellen om eens langs te komen. Jij bent van harte welkom!

Open dagen

Heb jij hulp nodig bij het kiezen van een mbo-opleiding Sport en Bewegen? Een open dag of informatieavond is een goede manier om met toekomstige docenten en medestudenten te praten, sfeer te proeven en kennis te maken met CIOS Zuidwest-Nederland. We helpen je graag! 

Bekijk de open dagen

Hulp nodig bij je studiekeuze?

Heb jij je oog al laten vallen op een opleiding en wil je die graag bevestigd krijgen? Loop dan een dagje met ons mee tijdens een meeloopdag. We staan elke dag voor je klaar en er zijn diverse mogelijkheden om je te verdiepen in een opleiding! Bekijk alle opties en kies waar jij behoefte aan hebt.

 

Contact via WhatsApp

Heb je een vraag voor ons? Neem dan contact met ons op via WhatsApp. Wij proberen zo snel mogelijk te reageren. Heb je een specifieke vraag over een opleiding, zet dit er dan duidelijk bij!

Whatsapp ons

Volg de LOB lessen

Volg je onderwijs op een Zeeuwse school voor voortgezet onderwijs, maak dan zeker de opdrachten in de LOB website. Deze opdrachten gebruikt CIOS Zuidwest-Nederland tijdens je kennismakingsgesprek. Bespreek de opdrachten ook vooral met je mentor, met de decaan, met een vakdocent (die lesgeeft in de richting die jij op wil), met klasgenoten of thuis.

Wanneer je weet welke richting je op wil, bekijk dan ons activiteitenaanbod. Log in op mijn.intergrip.nl en meld je aan voor één van onze activiteiten. Heb je geen account omdat je buiten Zeeland woont of je deze niet van je school hebt ontvangen? Registreer je dan voor een account! Hulp nodig? Bekijk hoe je je registreert!

Omhoog