CIOS Zuidwest-Nederland - Over CIOS - hockey

Over CIOS Zuidwest-Nederland

Jij weet er wel beweging in te krijgen

Houd jij van sporten? Geef je graag uitleg over goed en verantwoord bewegen en ben jij een kei in het omgaan met mensen? Dan ben je bij ons op de juiste plek! 
Met onze vestigingen in Goes, Dordrecht en Roosendaal werken wij al meer dan 30 jaar aan leiderschap in de sportbranche.

Wij leiden je op als beroepsbeoefenaar in een snel veranderende wereld, waarin jij bijdraagt aan een sportievere, socialere en gezondere samenleving, met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, begeleiding, ondernemendheid en zelfstandigheid. Daarnaast heeft ouderbetrokkenheid een belangrijke plaats in ons onderwijs. Samen zorgen we voor studiesucces.

CIOS Zuidwest-Nederland is een samenwerkingscollege van Scalda en Da Vinci College.

CIOSNL – Goed in beweging

CIOSNL ondersteunt en faciliteert organisaties die professionals opleiden voor een sportievere, socialere en gezondere samenleving.

CIOSNL vertegenwoordigt de vijf CIOS’en die de opleidingen voor Sport en Bewegen verzorgen; CIOS Zuidwest-Nederland (Scalda - Da Vinci College), CIOS Haarlem Hoofddorp (Nova College), CIOS Arnhem (ROC Rijn IJssel), CIOS Heerenveen Leeuwarden (ROC Friesland college) en CIOS Sittard Venlo (ROC Leeuwenborgh opleidingen). Neem ook eens een kijkje op cios.nl

Omhoog