CIOS Zuidwest-Nederland - Projectenbureau - turnen

Projectenbureau

Bent u op zoek naar ondersteuning bij de organisatie en uitvoering van uw evenement of activiteit op het gebied van sport en bewegen? Dan bent u bij het projectenbureau aan het juiste adres!

Het projectenbureau is het aanspreekpunt voor organisaties en scholen (basis - en middelbaar onderwijs) die ondersteuning zoeken bij het organiseren van sportlessen, sport-, beweeg en spelactiviteiten, sportdagen en sportkampen. De locaties Goes en Dordrecht beschikken over een projectenbureau.

In Roosendaal heet dit het Sport Studenten Loket Roosendaal. Het Sport Studenten Loket is een initiatief van Fontys, de Gemeente Roosendaal en CIOS Zuidwest-Nederland. Heeft u geen studenten nodig maar wel sportmateriaal? Bij het Sport Studenten Loket Roosendaal is het mogelijk om het Ultimate Freeplayer pakket aan te vragen.

De mogelijkheden

1. Ondersteuning (handjes) bij een activiteit

Onze studenten kunnen worden ingezet om uw (sport)evenement te ondersteunen en te begeleiden. Zij kunnen bijvoorbeeld worden ingezet als (activiteiten)begeleider, scheidsrechter of helper bij bijvoorbeeld pietengym, de Koningsspelen of een sportdag.

2. Evenement organiseren en uitvoeren

Wilt u een leuke sport- en bewegingsactiviteit organiseren? Onze studenten staan klaar om te ondersteunen met de organisatie van bijvoorbeeld een sportieve teambuildingsdag, een gezondheidsweek, een beweegevenement voor ouderen.

3. Project laten uitvoeren

Denk hierbij aan het uitzetten van een nieuw arrangement, het verbeteren en digitaliseren van een reserveringsproces of het ontwikkelen van een nieuwe fitcursus. Het ontwikkelen van een project is vaak het laatste wat CIOS studenten nog moeten doen om hun diploma te behalen, CIOS Zuidwest-Nederland stelt hieraan dan ook hoge eisen. Zij moeten de volgende fase doorlopen in een tijdsbestek van 20 weken of langer.

De 6 fasen die doorgelopen moeten worden:

  1. Initiatieffase (de brainstorm over het idee n.a.v. de probleemstelling)
  2. Definitiefase (de probleemstelling gekoppeld aan een idee)
  3. Ontwerpfase (Het daadwerkelijke idee vorm geven)
  4. Voorbereidingsfase (Verder vormgeven van het onderwerp)
  5. Realisatiefase (uitvoering)
  6. Evaluatiefase (feedback/feedforward)

4. Toekomstige (praktijk)partner

Wilt u met enige regelmaat gebruik maken van de diensten van het projectenbureau? Ook dan kunt u een aanvraag indienen. De studenten kunnen eventueel op structurele basis binnen uw organisatie aan de slag op bovengenoemde gebieden.

5. Kopje koffie

Wilt u ook partner worden? Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we graag hoe onze studenten u van dienst kunnen zijn.

6. Belverzoek indienen

Het is ook mogelijk om een belverzoek in te dienen. Wanneer u uw gegevens achterlaat dan bellen wij u zo spoedig mogelijk.

Sportmateriaalpakket

Heeft u geen studenten nodig maar wel sportmateriaal? Vraag dan bij het Sport Studenten Loket Roosendaal het Ultimate Freeplayer pakket aan. Dit is een pakket vol handige materialen waarmee veel verschillende sporten en spellen beoefend kunnen worden. Let op, dit is alleen mogelijk bij locatie Roosendaal.

Aanvraag indienen

Wilt u gebruik maken van de diensten van het projectenbureau?  Dat kan eenvoudig door het formulier in de vullen.

Aanvraag indienen

Contact

Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar per mail via [email protected]  

Omhoog