CIOS Zuidwest-Nederland, locatie Roosendaal verhuist naar Herstaco-stadion

19 april 2021

De verhuizing van de CIOS-uitvoeringslocatie in Roosendaal naar het Herstaco-stadion is een feit. Vanaf maandag 19 april is dit het nieuwe thuishonk van de Roosendaalse studenten van CIOS Zuidwest-Nederland. Het is de basis van waaruit ze dagelijks aan de slag gaan bij diverse (sportgerelateerde) organisaties om het vak in de praktijk te leren.

Elke maandag starten de studenten van de praktische mbo-route in Roosendaal hun week in het thuishonk. Vanuit daar vertrekken ze naar de verschillende organisaties om het vak te leren. Af en toe volgen ze wat theorielessen in het thuishonk en op vrijdagen sluiten ze de week weer gezamenlijk af.

Sportgerelateerde rijke leeromgeving

“Wij zijn blij dat wij met ons thuishonk voor onze studenten van de praktische mbo-route gaan verhuizen naar het Herstaco-stadion. Voor onze studenten is een rijke leeromgeving die sport en bewegen ademt heel erg belangrijk. Wat is er mooier dan leren in een voetbalstadion!”, zegt directeur Ronald Klomp.

Studenten die in september 2021 met een mbo-opleiding Sport en Bewegen willen beginnen, zijn van harte welkom op de informatiemiddag op donderdag 22 april bij CIOS Zuidwest-Nederland in Roosendaal. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via cioszuidwest.nl/roosendaal.

In het Herstaco-stadion vinden meer sportgerelateerde organisaties hun plek. Zo zullen onder andere Fontys Sporthogeschool, Sport Service Noord-Brabant en een fysiopraktijk er hun intrek nemen.

Persbericht internetbode.nl

Omhoog