CIOS ZWNL Projectenbureau - Goes United

18 februari 2021

Het projectenbureau van CIOS Zuidwest-Nederland, onderdeel van Goes United, is vanaf heden gevestigd in het Omnium in Goes. In verband met de Corona maatregelen vindt de officiële opening later plaats. Goes United is een samenwerking van de gemeente Goes, het Omnium, SMWO en het projectenbureau van CIOS Zuidwest-Nederland om organisaties en inwoners van Goes te ondersteunen bij het organiseren en uitvoeren van sportieve activiteiten. Door middel van deze nauwe samenwerking is de werkwijze van het projectenbureau vernieuwd waardoor vraag en aanbod beter op elkaar afgestemd worden.

Goes United You Need It!

Bij het projectenbureau kunnen bedrijven en organisaties terecht voor verschillende aanvragen. Dit varieert van het ondersteunen bij een activiteit tot een compleet georganiseerd evenement of project en alles wat daartussen valt.

De achterliggende gedachte van Goes United heeft alles te maken met de sport rugby. Binnen de organisatie komen verschillende rugby metaforen voor. Het Omnium is bijvoorbeeld het rugbyveld, Lisane Lockefeer (SMWO), Nicole Rozenberg (CIOS Zuidwest-Nederland), Arianne Janssen (Omnium) en Marjolein Zevenbergen (Gemeente Goes) zijn de coaches en de studenten zijn de spelers. Respect staat hoog in het vaandel bij Goes United, wat bij rugby net zo is. Zo wordt alles wat het projectenbureau doet gelinkt aan deze sport en dit maakt dan ook deel uit van de nieuwe werkwijze.

Ga naar de projectenbureau pagina en vul het aanvraagformulier in.


Omhoog