Samen maken we ons sterk voor...

20 september 2016

Deze week (19-23 sept) is het ‘De week tegen pesten’. Op veel scholen is er veel aandacht voor dit thema. Centraal staat hoe je als docent hiermee omgaat en hoe je zorgt voor een sociale veiligheid waarbij studenten zich veilig voelen, zodat er niet of minder gepest wordt.

Een thema dat mooi aansluit bij ons jaarthema waar al volop aandacht is besteed tijdens alle kampen afgelopen weken. Het thema van vorig jaar: ‘Go the extra mile’ , heeft voor komend schooljaar een vervolg gekregen in het jaarthema:

‘Go the extra mile – Respect, give it to get it’.

Ook dit jaar willen we graag dat studenten en docenten een stapje extra zetten. Vorig schooljaar zijn er diverse goede doelen acties geweest. Hopelijk krijgt dat weer een vervolg! Extra aandacht dit jaar krijgt het thema: ‘Respect, give it to get it’. Op kamp, tijdens lessen en op de stage is het belangrijk respectvol te zijn naar alles en iedereen.

Naast het aanbrengen van kennis en vaardigheden bij onze studenten, vinden wij het net zo belangrijk dat school een plek is waar studenten zich veilig voelen en als mens mogen leren en groeien!

Id4you

Omhoog