Oud-CIOS’er Marlou Rikkert uitgeroepen tot Buurtsportcoach van het jaar!

10 december 2018

Marlou Rikkert, oud- CIOS student, nu werkzaam bij de gemeente Geertruidenberg, is donderdag 6 december uitgeroepen tot buurtsportcoach van het jaar. Onder aanwezigheid van minister Bruno Bruins (sport) ontving Marlou naast de landelijke titel en een beeldje de landelijke Stimuleringsprijs Buurtsportcoach & Combinatiefunctionaris 2018 ter waarde van € 1500.

Marlou kreeg de prijs uitgereikt tijdens de slotbijeenkomst Sport en Bewegen in de Buurt. Ze werd genomineerd door een collega, teamleider of beleidsmaker en vervolgens als regionale winnaar aangewezen door de provinciale sportorganisatie Sportservice Noord-Brabant. Het thema van de Stimuleringsprijs was dit jaar persoonlijke ontwikkeling, opleiding en vakmanschap. Marlou werd geprezen om haar veelzijdigheid, communicatieve vaardigheden en enthousiasme. Ze is een bekend gezicht in de gemeente en legt verbindingen met maatschappelijke organisaties, waardoor ze ook de meest kwetsbare groepen bereikt. Daarnaast is ze een goede begeleider van stagiaires, gastspreker bij ons CIOS en werkt ze aan haar eigen ontwikkeling door het volgen van meerdere opleidingen.

De Stimuleringsprijs Buurtsportcoach 2018 is uitgereikt om buurtsportcoaches aan te moedigen bij hun werkzaamheden en op zoek te gaan naar de beste en leukste manieren om mensen in beweging te krijgen.


Omhoog