OSM-studenten actief tijdens DAM-X event

17 oktober 2016

Vierdejaars studenten van OSM (Sportmanagement) draaien volop mee in de organisatie van het DAM-X event van 12 t/m 16 oktober op de Brouwesdam. DAM-X is hét Surfevent naast de European Freestyle Pro Tour (EFPT); de finale van het EK Freestyle Windsurfen. De professionele windsurf atleten (dames en heren) strijden deze vijf dagen om de Europese Titel. Naast deze wedstrijd zijn er diverse side events en clinics.

In samenwerking met het DAM-X Event, Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam en SportZeeland hebben onze studenten meegedraaid om dit freestyle windsurf event tot een groot spektakel te maken. Ze ondersteunen het wedstrijdsecretariaat, de jury en pr-taken. Voor de side-events verzorgen ze onder andere clinics in suppen, windsurfen en assisteren ze bij het waterjumpen.

De Brouwersdam is een acht kilometer lange dam tussen Schouwen-Duiveland (Zeeland) en Goeree - Overflakkee (Zuid-Holland) en staat bekend als een locatie met veel wind en een hoog niveau aan windsurfers. De beste windsurfers trainen hier in de zomer om goed te kunnen presteren.

Omhoog