JubileumFestival op vrijdag 1 juni

1 februari 2018

Vrijdag 1 juni viert hét opleidingsinstituut voor mbo-opleidingen Sport & Bewegen in Zuidwest-Nederland haar jubileum met een festival voor (oud-)studenten, (oud-)medewerkers en relaties. Het festivalterrein is bij het Omnium in Goes.

Programma
Het festival wordt door de vele foto’s en films, de fluit en het historisch gele naambordje een herbeleving van de oude CIOS-tijd. Om 18.00 uur trappen we af met een maaltijd in de welbekende introkamptent. Waarna om 20.00 uur het feest losbarst met optredens van de CIOS festivalband en de diverse schoolbands door de jaren heen. Om half 1 ’s nachts is de afsluitende act. Een eventuele overnachting is mogelijk op het nabijgelegen kampeerterrein.

Inschrijven
Op www.ciosgoes.nl/cios30 staat het volledige programma met eventuele kosten en het inschrijfformulier. Vragen of ideeën zijn welkom via het mailadres [email protected]

CIOS Goes 30 jaar leiderschap in de sportbranche
CIOS Goes is, naast CIOS Arnhem, CIOS Haarlem Hoofddorp, CIOS Heerenveen Leeuwarden en CIOS Sittard Venlo, één van de vijf toonaangevende instituten voor opleidingen in de sport. CIOS Goes is onderdeel van mbo-school Scalda en geeft al 30 jaar inhoud aan leiderschap in de sportbranche. De sportopleidingen met het CIOS-keurmerk onderscheiden zich van de opleidingen Sport & Bewegen in de regio door 30 jaar ervaring, maatwerktrajecten, versnelde trajecten voor toppers, veel aandacht voor sfeer, cultuur en leerlingbegeleiding, een groot netwerk van kwalitatief goede stagebedrijven en samenwerking met sportbonden en andere sportorganisaties. Met een CIOS-diploma op zak kan men aan de slag bij sportverenigingen, revalidatiecentra, fitnesscentra, zwembaden. Maar ook een carrière als lifestyle-adviseur, personal trainer of sportbegeleider in het sociaal cultureel werk ligt binnen handbereik.

CIOS Goes gereed voor de toekomst
In regio’s en sectoren die kampen met de gevolgen van de demografische krimp is de praktijkroute een oplossing om een zo breed en aantrekkelijk mogelijk opleidingsaanbod te blijven aanbieden, dichtbij de student en dichtbij de stagebedrijven. Voor samenwerkingspartners van CIOS Goes kan de praktijkroute een interessante optie zijn, zoals voor de gemeente Roosendaal en de watersportsector in Schouwen-Duiveland die met vertrouwde en kwalitatief hoogwaardige opleidingen van CIOS Goes invulling gaan geven aan het gemeentelijke sportbeleid. Vanaf het schooljaar 18/19 biedt CIOS Goes praktijkleren in Roosendaal aan. De stad Roosendaal wordt één groot praktijklokaal. Praktijkleren betekent minder les in het leslokaal. Praktijkervaringen doet men op bij sportverenigingen, scholen, bedrijven, zorginstellingen, maatschappelijke organisaties en in de wijk. Er komt geen schoolgebouw in Roosendaal van CIOS Goes.

Omhoog