CIOS Goes Breda organiseert BPV-begeleidersdag voor buitensportbedrijven

10 november 2016

Beroepspraktijk vorming (BPV) is van essentieel belang voor onze studenten. Daarom organiseert CIOS Goes Breda een BPV-begeleidersdag voor buitensportbedrijven op 15 november in Goes.

Het doel is om in goed contact te blijven met het beroepenveld en om elkaar te informeren over de nieuwe ontwikkelingen in het werkveld en de veranderingen in de curricula van de opleiding.

De BPV-begeleidersdag bestaat uit twee onderdelen, een gratis assessorentraining en een BPV-markt. Studenten leren tijdens de BPV de dynamiek van het bedrijfsleven kennen zowel technisch als praktisch én ze leren veel over zichzelf. Om dit proces te monitoren dient er beoordeeld te worden. Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) is voornemens dat elke praktijkbeoordelaar een assessorentrainging volgt. Vooruitlopend op dit besluit biedt CIOS Goes Breda deze training gratis aan met certificering. Tijdens de assessorentraining scholen wij de stagebegeleider in het beoordelen van de student.

Tijdens de BPV-markt presenteren de buitensportbedrijven zichzelf en kan de student zich oriënteren binnen het werkveld om zo tot een goede match te komen. Want voor een succesvolle stage is er een goede match nodig tussen de leerbehoefte van de student en de specialisaties en verwachtingen van het BPV-bedrijf.

CIOS Goes Breda zit volop in de voorbereiding voor 15 november en verwacht een mooie opkomst van buitensportstudenten en het werkveld.

Omhoog