CIOS Goes Breda deelnemer tijdens de Masterclasses van CIOS Nederland en NLCoach

11 april 2017

Vandaag wonen vier CIOS Goes Breda studenten (Abbu Jansens, Lars Jongmans, Susie Wittenbols en Maarten Verweij) en docent Egon Geeratz de masterclasses van CIOS Nederland en NLCoach bij. In samenwerking met NLCoach organiseert CIOS Nederland vier masterclasses voor sportstudenten op Papendal te Arnhem. Vandaag wordt er voor zowel niveau 2 als niveau 4 uitdagende masterclasses verzorgd.

Niveau 2 heeft twee masterclasses met een ochtend- en middagprogramma over training geven en coachen. In de ochtend krijgen ze handbaltraining van Bert Bouwer. En in de middag gaat Arnold Vaderleyde, voormalig bokskampioen, aan de slag met bokstraining.

Voor de niveau 4 studenten staat mentale training centraal waarbij de theorie- en praktijk wordt verzorgd door Rogier Ummels. Hij is sportpsycholoog en verzorgt mentale training en begeleiding voor individuele sporters, coaches, teams, ouders, sportclubs en sportbonden.

Het doel is om de studenten te inspireren en extra kennis en vaardigheden mee te geven rond thema’s als mentale- fysiek training, talent- en teamontwikkeling. CIOS Nederland ondersteunt en faciliteert organisaties die professionals opleiden voor een sportievere, socialere en gezondere samenleving, om zo onderwijs op de individuele CIOS-instituten te innoveren en te verbeteren.

Omhoog