Aftrap internationale samenwerking succesvol

6 oktober 2016

CIOS Goes Breda maakt onderdeel uit van een internationaal netwerk met drie andere Europese mbosportopleidingen: Haags Helia uit Vierumäki (Finland), Redbridge College uit London (Engeland) en ROC Mondriaan Lifestyle, Sport and Exercise uit Den Haag. Op 30 september was de aftrap, van de internationale samenwerking met de buitenlandse partnerscholen. ROC Mondriaan nam hiervoor het initiatief.

Binnen dit internationale netwerk wordt er kennis gedeeld en mogelijkheden voor stages uitgewisseld. Ook studentenuitwisselingen en evenementen voor studenten staan op het programma. Een buitenlandervaring tijdens de opleiding is een verrijking voor studenten. Nieuwe culturen en mensen leren kennen en verder kijken dan je eigen grenzen; het is leerzaam en leuk.

De aftrap was een goed georganiseerde bijeenkomst die een vervolg krijgt in maart 2017 in Finland. Het internationaal netwerk van partnerscholen wordt dan verder geconcretiseerd en wellicht nog aangevuld met nog andere Europese mbosportopleidingen.

Omhoog