CIOS Zuidwest-Nederland - Profielen en Uitstroomrichtingen - Buitensport

Adventure & Leisure

Avontuur en veiligheid zijn twee begrippen die centraal staan binnen het profiel Adventure & Leisure. Eenieder die deelneemt aan een buitensportactiviteit doet dat op haar of zijn eigen niveau. Van sportief tot grensverleggend, van eenvoudig tot complex. Een deelnemer is op zoek naar een veilig avontuur. Een uitdaging die professioneel, uitdagend maar vooral veilig wordt aangeboden.

De buitensportmedewerker begeleidt en geeft vorm aan deze activiteit. Hiervoor dient hij te beschikken over voldoende kennis en vaardigheden van meerdere buitensportdisciplines, moet hij sterk in zijn schoenen staan en zich daarnaast goed kunnen inleven in de belevingswereld van de deelnemer.

CIOS Zuidwest-Nederland geeft jou de mogelijkheid om mensen dat veilige avontuur te laten beleven.

BPV / Werkveld

Allround buitensport, waarbij je kunt stagelopen in Nederland of het buitenland. Noorwegen, Amerika, Canada, België, Frankrijk, Spanje & Italië zijn hierbij een mogelijkheid.

CIOS Zuidwest-Nederland heeft veel mogelijkheden voor diverse soorten stages, van recreatief tot sportief en avontuurlijk. Hierin kan de student zijn of haar keuze maken.

Buitensport

Je bent flexibel, staat sterk in je schoenen, hebt doorzettingsvermogen en je hebt een goede basisconditie. Daarnaast beschik je over een grensverleggende mentaliteit en een groot samenhorigheidsgevoel.

Uitstroomprofiel
Adventure & Leisure
Omhoog