Eén op één videogesprek

Wil je in gesprek over je studiekeuze en alles wat daarmee samenhangt? Onze docenten en decanen staan voor je klaar.

Er zijn twee soorten videogesprekken: een studiekeuzegesprek met een decaan of een videogesprek met docent/voorlichter.

Heb je een vraag over een specifieke opleiding? Of heb je twee, drie of misschien wel vier vragen of wil je gewoon wat meer horen over één of meerdere opleidingen binnen deze branche? Vraag dan een gesprek aan met een docent.
Heb je nog geen idee welke opleiding je wilt volgen? Geen paniek! Dan kan een studiekeuzegesprek met onze decaan je verder helpen. Want welke mbo-opleiding past bij jou? Welk niveau en welke leerweg? Dat is niet gemakkelijk! Een decaan helpt je bij deze keuze.

In de één op één videogesprekken via MS Teams heb je twintig minuten de tijd om al je vragen te stellen. Tip voor het gesprek: bedenk vooraf goed wat je wilt weten en noteer je vragen!

Reserveren met LOB account

Ben jij een leerling in het Zeeuwse Voortgezet Onderwijs? En heb jij een account op de LOB-website. Maak dan daar je afspraak. De videogesprekken staan als activiteit in de LOB-website en hier kun je een datum en tijdvak reserveren. Je ontvangt dat direct een automatische bevestiging.

Je ontvangt dan nog een mail vanuit [email protected] met de link naar het videogesprek en een handleiding voor MS-Teams.

Reserveer met LOB-account

Reserveren zonder LOB account

Ben jij een leerling in het Voortgezet Onderwijs buiten Zeeland of ben je een herintreder? En heb je daarom geen LOB account? Geen probleem. Vul dan onderstaand formulier in. Dan plannen we samen een videogesprek in.

Reserveer zonder LOB-account

Wil je niet videobellen maar liever een appje sturen naar onze decaan? Klik dan hier!

 

Heb jij vragen over onze opleidingen in Dordrecht? 

Meld je dan aan voor de Vraag-raak-sessies bij het Da Vinci College​ (CIOS Zuidwest-Nederland is een samenwerkingscollege van Scalda en Da Vinci College)

Wanneer en hoelaat: 

  • 4 en 18 februari van 15.00 tot 16.00u
  • 4 en 18 maart van 15.00 tot 16.00u
  • 22 april van 15.00 tot 16.00u
  • 20 mei van 15.00 tot 16.00u
  • 24 juni van 15.00 tot 16.00u

Wil jij alles weten over onze opleidingen in Dordrecht? Ga (online) in gesprek met een docent van de opleidingsrichting van jouw keuze en Vraag maar Raak. 

We plannen een individuele afspraak voor je in.

Vraag maar raak