Informatieavond over praktijkleren in Roosendaal op 11 april

27 maart 2018

Houd jij van sporten? Geef je graag uitleg over goed en verantwoord bewegen en ben jij een kei in het omgaan met mensen? Wil je minder les in de klaslokalen en meer in de praktijk? Dan ben jij bij CIOS praktijkleren in Roosendaal op de juiste plek! Kom naar onze informatieavond om zelf te ervaren dat onze praktijkroutes matchen met jouw drijfveren en ambities.

Kom naar onze informatieavond op woensdag 11 april van 19.30 tot 21.00 uur in het Innovitapark aan de Oostelijke Havendijk 13 in Roosendaal. Onze docenten staan samen met vertegenwoordigers van de gemeente Roosendaal en de Sport Service Noord-Brabant (SSNB) voor je klaar om je te vertellen over:

  • Wat is praktijkleren en hoe gebeurt dit in Roosendaal?
  • Wat zijn de verschillen tussen praktijkleren in Roosendaal en de CIOS-opleidingen in Goes?
  • Bij welke sportverenigingen en maatschappelijke organisaties je aan de slag kunt om praktijkervaring op te doen.
  • Toelating en aanmelden.

En natuurlijk is er volop ruimte om vragen te stellen en uiteraard kun je je direct aanmelden.

Al 30 jaar leidend in sportopleidingen in Nederland
CIOS Goes is een toonaangevend instituut voor opleidingen in de sport en scoort jaar in jaar uit topposities in de MBO Keuzegids. Al 30 jaar zijn we leidend in sportopleidingen in Nederland. Iets om trots op te zijn, want onze opleidingen worden hoog gewaardeerd door studenten én het werkveld. Onze oud-studenten werken door heel Nederland en daarbuiten. Tel daarbij de grote betrokkenheid op van onze studenten en docenten en je weet dat je kiest voor een goede opleiding.

Durf jij jezelf tot het uiterste te drijven? We maken tijdens de informatieavonden graag kennis met je. Graag tot ziens op 11 april!

Omhoog